Comixpodden

Förra året var Comixpodden på bokmässan, men i vimlet av plugg och naziupplopp glömdes den inspleningen bort. Dock så hoppas vi från Comixpodden läka detta öppna sår genom att släppa ett avsnitt bara EN vecka efter årets bokmässa. Det blir internationella och nationella serietecknare, skillnader mellan seriesverige och Ryssland och Australien. Vad betydde reklamen som fanns på gamla Knasen och fantomen tidningar och kan man göra en bok om reklam. Sist men inte minst får vi höra vad Johan Wanloo slänger ur sig för "vardags-äckligt-knetigt", samt höra en koppling till honom och BEP.

Direct download: Comixpodden_p_Bokmssan_2018.mp3
Category:Serietidningar -- posted at: 4:04pm CET
Comments[0]

Joakim är ju som bekant inte förjust i Superhjältarna när deras hjältedåd skildras i film. Petter däremot sväljer allt med hull och hår, eller? Lyssna när dessa två snillen spekulerar och avhandlar inte mindre än tre astronomiska kassasuccéer. Dessa är Thor 3: Ragnarok, Black Panther och Avengers: Infinity War.
Direct download: Comixpodden_95_MP3.mp3
Category:general -- posted at: 7:16pm CET
Comments[0]

Comixpodden är tillbaka. Dock med en blindtarm kortare. Petter berättar om sina traumatiska upplevelser med ett bihang mindre. Han väger dock upp det med en fina berättelser från SIS 2018.

Direct download: Comixpodden_94.mp3
Category:Serietidningar -- posted at: 8:38pm CET
Comments[0]

Joakim gör just nu praktik på P4 Västerbotten och under hans tid där har han smugit in sitt serienörderi i sändningarna. Han tycker tydligen att det snackas för lite om serier i Sveriges radio och gjorde ett slag för detta och fick spy galla på serier som hamnat på bioduken. 

Direct download: Comixpodden_-_EP93_.mp3
Category:Serietidningar -- posted at: 7:53pm CET
Comments[0]

Is it a bird, is it a plane...nope..det är bara ett avsnitt från Comixpodden! Vi bjuder på hela ca åtta saftiga minuter podd! Bättre än inget. Varför inte mera? Lyssna så får ni höra! Dessutomså rankar vi våra topp 5 Comix från 2017.

Direct download: Comixpodden20-20EP92.mp3
Category:Serietidningar -- posted at: 8:29pm CET
Comments[0]

1