Comixpodden

När Comixpodden hörde om Tora Stridhs projekt på Kickstarter, visste vi direkt att detta är något vi måste stå bakom. Men varför bara nöja sig med att stödja idén om ett Tecknarcafé i Göteborg? När man kan göra ett helt avsnitt om det. PLUS Skraeckoedlan står för musiken!

Direct download: Comixpodden20-20EP68.mp3
Category:Serietidningar -- posted at: 3:50pm CEST
Comments[1]

Comixpodden tar vid där vi sist slutade, med att ha Daniel Lennéer som gäst i podden. I Del 2 fortsätter vi prata om hans serier och kommer som vanligtvis in på sidospår. Sidospår som kanske har nån sorts bäring ändå. Till exempel hur Volvo fick honom att ta steget ur fabriken och hur den bästa hardcore-spelningen letade sig in i Beskôddarna. Det blir ett efterlängtat snack om ”Samtalen med Stefan” och så ger Daniel sitt ultimata serieboktips: ”The poor bastard” av Joe Matt. Detta och mycket mer när Comixpodden gästas av serietecknaren Daniel Lennéer.

Direct download: Comixpodden20-20EP67.mp3
Category:Serietidningar -- posted at: 9:30am CEST
Comments[0]

Daniel Lennéer, mannen som har gett oss Ångestmannen och besköddarna, sparkat liv i Nogi och som regelbundet gör videos med ångestladdade spel gästar oss i senaste comixpodden. Det blir kors och tvärs som vanligt! Många skratt och fula ord utlovas!

Direct download: Comixpodden20-20EP6620Del201.mp3
Category:Serietidningar -- posted at: 4:57pm CEST
Comments[0]

1