Comixpodden

I veckans avsnitt snackas det bland annat om The Flash i rutan, att Comixology är dumma i huvudet, hur fint vi som gillar serier håller varann om ryggen och att Batman V Superman kryper allt närmare.

Direct download: Comixpodden_-_EP19.mp3
Category:Serietidningar -- posted at: 2:06pm CET
Comments[0]

Joakim är återigen ute på äventyr och denna gången är han i Stockholm för att träffa människorna bakom disken på Serieboden och Comics Heaven, han tar sig ett snack med skaparna bakom Wicked Hero på Stockholms Internationella Seriefestival och vi diskuterar Comixpoddens framtid.

Direct download: Comixpodden_-_EP18.mp3
Category:Serietidningar -- posted at: 10:41am CET
Comments[0]

Det händer mycket i Gotham just nu så det handlar om Tv- serien GOTHAM, den nya Batman looken och batmobilen från Batman Vs Superman, lite om Seriefestivalen i Stockholm och Volvo slår tillbaka!

Direct download: Comixpodden_-_EP17.mp3
Category:Serietidningar -- posted at: 2:16pm CET
Comments[0]

I ett program med mycket miljöljud blir Comixpodden politiskt medvetna och snackar bland annat könsfördelning i Star Wars, outade superhjältar, smurfar i garderoben och hur otroligt comics-kompatibla Nazis är.

Direct download: Comixpodden_-_EP16.mp3
Category:Serietidningar -- posted at: 2:51pm CET
Comments[0]

Vi ägnar avsnittet åt den underbara nyheten att Comic Con kommer till Sverige! Vi snackar om vad det är, hur vi ska ta oss dit och vad vi ska göra där.

Direct download: Comixpodden_-_EP15.mp3
Category:Serietidningar -- posted at: 7:15pm CET
Comments[0]

1