Comixpodden

För första gången sitter Jocke, Johannes och Petter tillsammans och pratar denna gången om webbserierna Romantically Apocalyptic och XKCD, Bamses värld får åter igen en rejäl känga och Johannes får säga sitt om serien Injustice: Gods among us och Batman: Death of the family. Det tittas närmare på några av de kommande filmerna och Batfleck benas ut.

Direct download: Comixpodden_-_EP38.mp3
Category:Serietidningar -- posted at: 10:59pm CEST
Comments[0]

Från nordiskas egen studio snackar Petter och Jocke om kopplingarna mellan Ångestmannen och klassiska Pyton, de kikar runt på My Sjögren Blüchers hemsida och hennes All our cuts and bruises, de pratar favoriter i webcomics och Petter ger en klarare bild av MARVELS crossoveräventyr Civil War. Bonus från bokmässan; Dogge Doggelito!

Direct download: Comixpodden_-_EP37.mp3
Category:Serietidningar -- posted at: 2:14pm CEST
Comments[0]

Joakim och Peter är tillbaka och pratar bland annat Danel Lenneérs Ångestmannen, Mitt ex som gjorde slut är sur på min flickvän av Tomas Antila, hur mycket av en röv Mel Gibson är och hur mycket röv Spiderwoman egentligen behöver.

Direct download: Comixpodden_-_EP36.mp3
Category:general -- posted at: 2:08pm CEST
Comments[0]

Jocke är på Bokmässan i Göteborg och tar ett ordentligt snack med Natalia Batista, aktuell med andra delen av sin serie Amalltea. Ett litet gästspel av Jimmy Wallin bjuds det också på.

Direct download: Comixpodden_-_EP35_Bokmssan_Natalia.mp3
Category:Serietidningar -- posted at: 6:17pm CEST
Comments[0]

1