Comixpodden

En efterlängtad nyhet om rättmätig cred, ett magiskt möte på det nyupptäckta och underbara Seriehörnan, Clive Barkers Son Of Celluloid och en kärleksförklaring till Batman: The Animated Series.

Direct download: Comixpodden_-_EP23.mp3
Category:Serier -- posted at: 12:21pm CET
Comments[0]

Mycket härliga snack när vi avslöjar och diskuterar DC:s planer för deras film- universum och Johannes listar de fem serier som står högst på hans önskelista.

Direct download: Comixpodden_-_EP22.mp3
Category:general -- posted at: 7:57am CET
Comments[1]

Vikten av kingpins fethet när man gör om Daredevil till TV, American history Gump, Doctor Strange och hans tveksamma sätt att skaffa cash på gatan, Tinkerbell-magi och blockpolitik på Hogwarts och hemska straff för översittare i The Penguin: Pain and Prejudice.

Direct download: Comixpodden_-_EP21.mp3
Category:Serietidningar -- posted at: 8:54pm CET
Comments[0]

I vår tjugonde upplaga gräver vi ner oss i Joakims fynd från årets SIS festival! Hippa hackers, robotkatter och ett liv i koden som inte är The Matrix i Wicked Hero, vi lär oss om allvaret i svensk psykvård och skrattar åt döda katter i Franz Ungs fanzine Halvmannen, klenoden Kim W Anderssons verk Alena öppnar för snack om fängslande svenska, mobbning, demonpolare och idiotiska spöken och vi tar ställning för mer mens.

Direct download: Comixpodden_-_EP20.mp3
Category:Serietidningar -- posted at: 8:24am CET
Comments[0]

1