Comixpodden

...väldigt spontant med Boy Wonder - Johan Ejerblom.

Direct download: Comixpodden20-20EP75.mp3
Category:Serietidningar -- posted at: 8:41pm CET
Comments[0]

Efter avsnitt med livesändning, mingel och fördjupade intervjuer ska vi nu försöka knyta ihop säcken från SIS 2016. Vi fick inte bara med oss en massa kära minnen och nya vänner från SIS, utan en hel del fanzins. Så vi tänkte sätta punkt för festivalen med att läsa igenom en del av det vi köpte. Även om vi försöker hålla högt tempo så hann vi inte läsa allt och tack vare alla sidospår så sprang tiden helt enkelt bara iväg. Trots detta lovar vi mycket nöje!

Direct download: Comixpodden20-20EP74.mp3
Category:Serietidningar -- posted at: 12:55pm CET
Comments[0]

Petter gör sin andra intervju för Comixpoddens räkning. Denna gång blir det via telefon med ingen mindre än David Liljemark. Fokus skulle ligga på hans bok ”Bita i röret”, men saker som noise-jazz, helbrägdagörare, värmländska dialekter, svavelosande fundamentalister och Black Beastiality Metal avhandlas också. Sätt er tillrätta och lyssna!

Direct download: Comixpodden20-20EP73.mp3
Category:Serietidningar -- posted at: 7:20am CET
Comments[2]

I dagens avsnitt av Comixpodden bjuder vi på två lite längre intervjuer med serietecknare vi träffade på SIS. Vi börjar med Rakel Stammer som tyckte det var en bra ide att göra en öl-intervju. Efter det träffar Petter två kära vänner till Comixpodden, nämligen Adrian och Beomene, skaparna av Wicked Hero.

Direct download: Comixpodden20-20EP72.mp3
Category:Serietidningar -- posted at: 12:54pm CET
Comments[0]

1