Comixpodden

Ännu en gång springer Comixpodden runt på SIS med mikrofonen i högsta hugg. I vanliga fall så är det Joakim som brukar ta och göra sin journalistiska resa dit. Men nu har han sin vapendragare Petter Flemberg med sig, samt Johan Ejerblom som nu jobbar som fotograf/kameraman i Comixpodden. Vi träffar som vanligt en massa underbara människor. Nya ansikten, men också gamla vänner. Dagens avsnitt stöttas upp med lite go musik från bandet BOA.

Direct download: Comixpodden20-20EP71.mp3
Category:Serier -- posted at: 9:39am CEST
Comments[0]

Häng med när Comixpodden sänder LIVE från Stockholms Internationella Seriefestival. Temat för årets festival är Sci-fi och Realism, vilket Comixpodden anammar. Avsnittet innehåller markant mindre sidospår än vanligt.

Direct download: Comixpodden20-20EP70.mp3
Category:Serietidningar -- posted at: 4:21pm CEST
Comments[0]

Apart förlag står i fokus i dagens avsnitt av Comixpodden, då de var snälla och gav oss en presentcheck på deras webbshop. Vi tar en tripp till Schlätta eller närmare bestämt Falköping och Lars Krantz ruskiga berättelse: Den svarta jorden. Därifrån blir det inte ljusare, utan vi fortsätter med att läsa Walking Dead och frågar oss vem av oss som skulle överlevt en zombieapokalyps längst. Efter dessa något mörka serier tar vi ett språng och läser Valhall och blir påminda om den fornnordiska mytologin. Plus en massa föråldrade nyheter och en stor glad nyhet för Comixpodden! Detta och mycket mer som vanligt!

Direct download: Comixpodden20-20EP69.mp3
Category:Serietidningar -- posted at: 9:38pm CEST
Comments[0]

1